Betrouwbaar & Veilig

Zorgeloos online ondernemen

U wilt online zo veilig en betrouwbaar mogelijk zakendoen. Waarbij het essentieel is dat u altijd kunt beschikken over een feilloos werkend netwerk. Kiezen voor Zakelijk Glas betekent daarom een keuze voor een veilige en betrouwbare verbinding met een beschikbaarheid op een zeer hoog niveau.

Veilig netwerk

Zakelijk Glas maakt gebruik voor transport van data via Ethernet, een netwerkprotocol voor gebruik binnen lokale netwerken. Dit protocol staat garant voor een veilig glasvezelnetwerk waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit op een zeer hoog niveau staat.

Hoge beschikbaarheid

Steeds meer bedrijven, hun leveranciers, klanten en relaties communiceren online. En communicatie tussen vestigingen en aantal thuiswerkers neemt dagelijks toe. Beschikbaarheid van het netwerk is daarom essentieel. KPN garandeert een beschikbaarheid van maar liefst 99,9%. Zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Postcode check

‘In onze beveiligingsbranche is de laatste jaren het gebruik van camerabewaking enorm toegenomen. Zakelijk Glas zorgt ervoor dat onze medewerkers op het hoofdkantoor tientallen camera’s op tal van locaties kunnen monitoren. Bovendien kunnen we gemaakte beelden snel tegen lage kosten, over grote afstanden, versturen. Cameratoezicht zal de komende jaren nog meer toenemen. Een digitale infrastructuur die met ons mee kan groeien is voor ons de ideale oplossing. Verlies van beelden kunnen we ons niet veroorloven en we slaan deze daarom op in een CyberCenter van KPN, een veilig gevoel’.