Toekomstvast

Met Zakelijk Glas bent u klaar voor de toekomst!

Met Zakelijk Glas heeft u een digitale infrastructuur waarmee u jaren vooruit kunt. Extra investeren in een nieuwe verbinding is dus niet meer nodig. De ‘nieuwe’ mogelijkheden die de markt zal bieden voor een efficiëntere online bedrijfsvoering zullen drastisch toenemen. Zakelijk Glas biedt een bandbreedte van maximaal 100 Mbit/s. Dit betekent dat in de praktijk de som van de diensten die u afneemt tot maar liefst 100 Mbit/s mogelijk is. Dit is vele malen sneller dan uw huidige koperverbinding. Reden te meer om nu al over te stappen en nu al te profiteren van deze toekomstvaste verbinding. Heeft u meer dan 100 Mbit/s nodig ? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Doe de postcodecheck en zie of op uw locatie ook Zakelijk Glas verkrijgbaar is.

Met Zakelijk Glas integreert u de mogelijkheden van nu en de toekomst in uw bedrijfsvoering. Supersnel internet en evenzo snelle verbindingen naar uw bedrijfsapplicaties worden met de glasvezelverbinding mogelijk. En niet best effort, maar ook mogelijk met een degelijke Service Level Agreement.

  • Betrouwbaar en veilig
  • Diensten combineren tot 100 Mbit/s
  • Hoge beschikbaarheid
  • Internetsnelheden tot 50 Mbit/s

Postcode check

Met Zakelijk Glas beschikt u over ruim voldoende bandbreedte. Zodat u bent voorbereid op toekomstige (nieuwe) diensten voor uw bedrijfsvoering en deze moeiteloos kunt combineren. Bovendien bent u voorbereid op een groei van uw onderneming. Of dat nu een uitbreiding van vestigingen of medewerkers betreft. Met Zakelijk Glas bent u nu al klaar voor de toekomst.