Voordelen

Een investering in een snel groeiend netwerk

KPN is ervan overtuigd dat een infrastructuur gebaseerd op glasvezel het netwerk van de toekomst is. Inmiddels is door KPN al op veel plaatsen in Nederland glasvezel aangelegd. KPN blijft investeren in de verdere voltooiing van dit netwerk.

Efficiënter werken

Uw medewerkers moeten snel kunnen schakelen en informatie direct beschikbaar hebben op het scherm. Met Zakelijk Glas haalt u de digitale snelheid in huis die hiervoor nodig is. En de praktijk bewijst het: steeds meer bedrijven kiezen voor dit geavanceerde netwerk, waarmee ze beter en effectiever kunnen werken.

Professionele uitstraling

Uw klanten verwachten dat u altijd optimaal bereikbaar bent, op tal van manieren. Een webwinkel moet altijd beschikbaar zijn, ook met duizenden bezoekers. Maar ook productpresentaties met videobeelden mogen geen problemen opleveren.  Zakelijk Glas geeft u de zekerheid en professionele uitstraling die u zoekt.

Klaar voor nieuwe ontwikkelingen

Het aanbod van bedrijfsspecifieke software, diensten en applicaties die een snel netwerk vereisen, groeit snel. Met Zakelijk Glas lopen alle belangrijke diensten, noodzakelijk voor uw bedrijfsvoering, via een uiterst betrouwbare en veilige verbinding. Hoog tijd om bij te blijven en nu over te stappen.

Zakelijk Glas is interessant

  • Als betrouwbaarheid belangrijk is bij de afwikkeling van transacties
  • Als snelheid voor uw medewerkers een issue is
  • Als uw netwerk traag wordt of stagneert
  • Als uw medewerkers gebruikmaken van online bedrijfsapplicaties
  • Als thuiswerken en videoconferencing mogelijk moet zijn
  • Als een gebouw, bedrijventerrein of eigendommen via camera’s beveiligd moeten worden

Postcode check

‘In onze garage leveren de monteurs dagelijks een topprestatie. Klanten verwachten aan het einde van de dag dat de auto klaar is. Tijd verliezen door een traag netwerk is dan ook geen optie. Op de brug worden auto’s aangesloten op de computer om het elektronisch systeem uit te lezen en tegelijkertijd wordt de meest actuele software supersnel gedownload voor GPS-systemen. Heeft een monteur problemen, dan is snel online overleg met het hoofdkantoor of online inzien van werkplaatshandleidingen ideaal. Ook op kantoor waar ons ERP-systeem online draait voor reparatieplanning, onderdelenbeheer en facturering is Zakelijk Glas niet meer weg te denken.